Jump to content

ZARA GAMING GTA V

Pogledajte teaser za nas GTA V server

Pogledaj

MI SMO NA DISCORDU!

Konektuj se na oficijalni Zara Gaming Discord server

Konektuj se

Drustvene mreze

Nasi serveri

Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
×
×
 • Create New...

Champa

Administrator
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Title group 1

Text group 1

Champa last won the day on December 15 2020

Champa had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About Champa

 • Rank
  Pocetnik

Recent Profile Visitors

1313 profile views
 1. Pozdrav ljudovi! Premijeru trailera za GTA V RPG server mozete pogledati vec sutra u 19:00 (premijerno) na linku ispod:
 2. Pozdrav ljudi, danas vam dolazimo sa veselom novosti! Naime, Zarin GTA V server je u izradi vec skoro godinu dana i trenutno je u zatvorenoj alphi gdje radimo interne testove na njemu. Veoma brzo (brze nego sto mnogi mislite), server cemo otvoriti za siru javnost i pustiti ga u Open Betu. U tom periodu, koji se nadamo da ce trajati nekih mjesec dana, radit ce se intenzivni update-ovi (svako 2-3 dana) gdje ce se popravljati bugovi koji su nam promakli na zatvorenoj alphi. Stats sa open bete ce se zadrzati i na zvanicnom openu. U slucaju da dodje do nekog bug abuse-a ili velikog izliva novc
 3. @Stanic Moras instalirati samp preko samp installera a ne drag and drop fajlove
 4. Jel vidis sta pise u nazivu podforuma? "Prijava Bugova za desktop aplikaciju"
 5. Nakon duze potrage za pomocnim developerom, napokon smo ga uspjeli pronaci! Na zajednicu se vraca stari skripter SA:MP servera ali ovog puta kao RageMp developer Mislim da je vecina vas vec upoznala @Vedran_Capponee, tu ce biti da nam pomogne i skrati vrijeme do opena! Narednih sedmica mozete ocekivati vec prve prezentacije sa naseg GTA V servera.
 6. Sugestije za RageMp (GTA V) Ukoliko imate neku sugestiju iskljucivo za RageMp server, mozete to postati u ovom podforumu. Kada postate, molimo vas da se drzite formata ispod: Detaljan opis sugestije: Zasto mislite da bi ovo trebali uvaziti: Nesto dodatno?:
 7. Pozdrav raja! Svakim danom smo sve blize otvorenju Zarinog zvanicnog GTA V RPG servera kojeg ce pokretat RageMP modifikacija. Ukoliko ste zainteresovani i zelite doci (bar na open) da se druzite s nama, molimo vas da glasate u ovoj anketi.

Important Information