Jump to content

PREUZMITE ZARAHUB

Preuzmite nasu zvanicnu desktop aplikaciju

Preuzmi

MI SMO NA DISCORDU!

Konektuj se na oficijalni Zara Gaming Discord server

Konektuj se

Drustvene mreze

Nasi serveri

Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
×
×
 • Create New...

Vokii

Član
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Vokii

Recent Profile Visitors

713 profile views
 1. WH je cisto vidljiv!!! resavaj bandu citera
 2. Reko bih stosta ovde i pravu istinu vase bande i svasta bi izneo ali ne zelim jer necu da rizikujem acc. Uzivajte u vasoj patnji i masti da ste najjaci dmeri.! zpo
 3. Radonja i njegov mali potrcko Matic... za njih su svi citeri samo su oni posteni. Da li znate ko je ovaj El_Fuego uopste i da li znate kako se on roka?? Verujem da svaki lik koji vama zareda 4 ili 5 hitova zaredom da je citer..
 4. @Capone zara discord mi ga nema u dodate servere..
 5. Vaše ime i prezime: Vojin_Scalleta Gde ste banovani(Samp/Discord): Discord LVL: 52 Ime administratora koji Vas je banovao: Ray/Devil Razlog bana: ne znam odjednom sam banan Slika bana: // Obrazloženje: ja sam bio sa ekipom na zarinom discordu jer su me alc greskom, meni je tokom provere odjednom crashala igrica i on me je alc. Ja sam otiso u zahtev i kad je dosao nije hteo da mi pomogne i da se dogovrio i lupio mi ban.
 6. Jao Radonja sto se gubite vise, sto ne okasis svoje clanove koji ofirno cituju po zonama. @soca odbij ovo me blamirajte ovaj istroseni AC TEAM.... i da ako prihvatis ponovo ce biti na slobodi
 7. mozda i najbolji update do sad ZARA NACIJA
 8. Coek instaliro nitro u skinu leti, ima ovde cita kao i kod cobrinog videa
 9. Vaše ime i prezime: Vojin_Scalleta Gde ste banovani(Samp/Discord): Samp LVL: 52 Ime administratora koji Vas je banovao: Moschino Razlog bana: Lock Slika bana: https://imgur.com/a/81pDC5u Obrazloženje: Neko mi je upao na acc i on me je banovao i sprecio tu budalu da ne dobijem vecu kaznu.
 10. HAHAHAHA KAKAV AIM DRUZE OVAJ BOT SKINUO CIT I I KURCI SE HAHAAA

Important Information