Preuzmite ZaraHub

Preuzmite nasu zvanicnu desktop aplikaciju ovdje

Mi smo na Discordu!

Konektuj se na oficijalni Zara Gaming Discord server, KLIK

Achievementi

Otkljucajte niz novih achievementa! Klik

Društvene mreže
Naši serveri

Trenutno stanje ZaraHub aplikacije

October 16, 2020

1

Ukratko o ZaraHub-u

Proteklih par mjeseci smo radili na zvanicnoj desktop aplikaciji Zara Gaming zajednice. To smo osmislili da bude centralni dio svakog clana nase skromne zajednice. Mozete zamisliti aplikaciju kao Zarinu verziju Steam-a koja je specijalizirana za nase servere. Trenutno pruza konektovanje na nasa dva servera (Discord i SA:MP) te ce se njima u skorijoj buducnosti pridruziti i nas zvanicni GTA V RPG server na RageMP modifikaciji (necemo koristiti FiveM). Pored konektovanja mozete listati novosti kao i chatovat sa svojim Zara prijateljima. Da ne duljim uvod, Nelson je jucer snimio citav video o aplikaciji te njega mozete pogledati ispod:

Trenutno stanje aplikacije

Prije par sedmica smo pustili ZaraHub u zatvorenu invite only betu. Za nju vam je trebao poseban code da bi mogli koristiti aplikaciju. Razlog tome je bio taj sto smo htjeli da se rijesimo nekih vecih bugova (ukoliko bi ih bilo) prije nego sto pustimo aplikaciju svima da je koriste. Jucer, 15.10.2020, smo uklonili te codove te pustili aplikaciju u open betu gdje svako od vas moze skinuti i koristiti aplikaciju bez ikakve prijave i code-a. Naravno aplikacija je jos u beti te se nadamo da cete prijaviti sve bugove u vezi iste na nasem forumu: https://zara-rpg.com/forum/index.php?/forum/379-prijava-bugova/ (pogledajte "Pravila prijavljivanja" prije nego sto postate).

 

Gdje mogu preuzeti aplikaciju?

Aplikaciju mozete preuzeti (kao i procitati vise o njoj) na: https://www.zara-rpg.com/hub

 

Kraj

Za kraj zelimo reci da je ovo tek pocetak ove aplikacije te da mogucnosti koje trenutno nudi nisu ni priblizne onima koje smo zamislili te koje ce doci kroz naredne mjesece. Hvala svim novim a i starim clanovima koji su s nama jer bez vas ovo ne bi bilo moguce.

Vidimo se u Los Santosu,

Vas Zara Gaming team!

Komentari