Emin Omerovic 0 Posted Tuesday at 09:46 PM Share Posted Tuesday at 09:46 PM Prijedlog je za (SA:MP , Discord , Forum) : SAMP Vaš prijedlog je : Posto Nelsonu treba dugo da pregleda i seta donacije moj preglod je da zaduzi jos nekog da seta donacije i pregleda moje misljenje to bi i njemu pomoglo a i drugima. Link to post Share on other sites
Tino_Escobar 5 Posted Tuesday at 09:49 PM Share Posted Tuesday at 09:49 PM + 1 Link to post Share on other sites
Mateoo 499 Posted Tuesday at 10:09 PM Share Posted Tuesday at 10:09 PM Ja odgovor svaki put dobijem u roku sat - dva , pa možete i vi pričekati. Niste jedini sigurno koji cekaju setanje , ako je proslo vise vremena napisite mu ponovno poruku i tjt .. tkd Link to post Share on other sites
DJOMLA 226 Posted Tuesday at 10:38 PM Share Posted Tuesday at 10:38 PM samo ne trebate da ga smarate sa porukama i bice vas setano u roku od 24h max Link to post Share on other sites
Hristijan_Ilioski 7 Posted Tuesday at 11:56 PM Share Posted Tuesday at 11:56 PM + ali nisi ti jedini koji ceka za setanje donacije tkd budite strpljivi Link to post Share on other sites
Kormi_Don 3 Posted Wednesday at 12:45 PM Share Posted Wednesday at 12:45 PM Moramo biti strpljivi ali [+]KorMi Link to post Share on other sites
Error 14 Posted Wednesday at 01:35 PM Share Posted Wednesday at 01:35 PM 14 hours ago, DJOMLA said: samo ne trebate da ga smarate sa porukama i bice vas setano u roku od 24h max slazem se Link to post Share on other sites
DZIDA 20 Posted Wednesday at 02:20 PM Share Posted Wednesday at 02:20 PM Od mene plus trebo bi zaduziti koga za odgovaranje poruka a on da seta Link to post Share on other sites
Giska 92 Posted Wednesday at 02:22 PM Share Posted Wednesday at 02:22 PM + Link to post Share on other sites
Gallardo 113 Posted Thursday at 11:48 AM Share Posted Thursday at 11:48 AM ne, imaju on i jack.. ne mozes dobiti ono sto trazis u roku od pet minuta, budi strpljiv.. Link to post Share on other sites
Recommended Posts