Tranquile Mexicanos
Član-
Content Count
14 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutralAbout Tranquile Mexicanos

Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
Tranquile Mexicanos started following Zahtev za unban, (Zalba na igraca)Anaconda_Corleone, (Zalba na igraca)Terminator and 1 other
-
prihvaceno (Zalba na igraca)Anaconda_Corleone
Tranquile Mexicanos posted a topic in [ZG] Žalbe na igrače
Vaše Server Ime_Prezime:Tranquile_Mexicanos Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Anaconda_Corleone Razlog:LOS PD Obrazloženje:Dosao je lik i tazovo me i cuffovo i posle me je vozio na Skuter od posla postar i krenuo da me arrestuje Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/ogSf2I3 -
Vaše Server Ime_Prezime:Tranquile_Mexicanos Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Terminator Razlog:ON je sarajevska policija i hapsi me u BG, prvo nije mogao da otvori kapiju zato sto ej sarajevska policija zatim je dosao i preskakao zid samnom i vukao me sve tako i posle me arrest Obrazloženje:Navedeno Gore Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/a/C5DVRZk
-
prihvaceno (Zalba na citera)Amel_Hernandez
Tranquile Mexicanos replied to Lukaaaaaa 's topic in [ZG] Žalbe na čitere
najjace sto ga slaga na brzinu -
Vaše Server Ime_Prezime:Tranquile_Mexicanos Ime_Prezime igrača na kog se žalite:WAGGER Razlog:DM cvecar Obrazloženje:Puca kod cvecara bez razloga a tu je dm zabranjen lepo sam ga opomenuo on je pucao Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/Kbb4Jnf
-
Nista pogrsio konj ID LOCK OVO
-
Vaše ime i prezime:Tranquile_Mexicanos Gde ste banovani(Samp/Discord): / Kreiracu u meduvremenu LVL:28 ja msm Ime administratora koji Vas je banovao:Ray Razlog bana:Stvarno ne znam naveo je LOCK Slika bana:https://imgur.com/KSf4v0P Obrazloženje:Zelim Razlog BANA stvarno ne znam sto je odjednom dao Ban
-
odbijeno zalba na citera!
Tranquile Mexicanos replied to Petar_Gianni 's topic in [ZG] Žalbe na čitere
i Nade mu se cit, i jedino kad snima i veze 4/5 hitova a ima snimak u kojem ne koristi aim a veze 3 4 igraca po 4/5 hitova e to onda brat je skil -
Kako Moze da se vidi dal je aim,ukoliko ne masi hita odnosno ubije 5 igraca sa zavezanim 4/5 hitova e tad moze das e snima i da se taj lik postvartra,kad se proveri -
Problem je ta razlika fps i ne moze nikad da se racuna igrac koji ima 100 fps i koji ima 25 -30 fps To je prevelika razlika,da uzmemo obojica sad da snimamo,da on ima 100 fps a ja da snimam sa 20 -30 fps videces da ce izgeldati kao aim a imacu dokaz da nije aim nego je to samo razlika u fps. Znaci to mozemo odmah testirat, da se posalju isti snimci i da se vidi sve kako ide -
I ovo se vidi da je rezan snimak samo na onaj deo kada je smo se pucali,i ukoliko zelis da pokazes da li neko ima aim postavi ceo snimak i nemoj ga rezati., Kada postavis Ceo snimak javi da vidim bas kako se pucas i ti i ja -
Tako da me iskreno boli k,jer znam da aim nemam niti sam ga korstio al ovo je tolko glupa igrica,da vlada Ljubomora i ne mozes normalno igrati,jer ima dosta glupih stvari,igrica je lepa i lepo je igrati,ali pored nekih debila koji moguda ti upropaste igricu to upropastava igricu,kao mnogi igraci,verovatno adminima je stalo da nekog alcatrazuju i zbog ovog glupog dokaza,koji je samo upitanju razlika u FPS-u, ja cu dobti alcataraza BRISANJE nzm ni sam sta vec,ali naravno necu se obazirati na tome, imam prece stvari u zivotu nego boriti se dal sam nevin ,ja znam da sam nevin ali to nekom ne moze -
Ne znam za tebe ali moj FPs iznosi oko 25-30,dok tvoj verovatno iznosi preko 70-100 E sad Posto tebe brze ocitava hitove a mene sporije,normalno da mene dok dam hit mene ucitava da si ti ispred mene,i hit kasni Sad Problem je to sto ti kruzis oko mene, i to sve ide brzo tebe ucita npr 100 slika u sekundi i brze ti se ucitavaju Frame-ovi dok mene sporije jer imam 25 Frame-ova po sekundi